Mięsista Grzybowa Lasagna

Mięsista Grzybowa Lasagna
Mięsisty Lasagna grzybowa może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 816 kalorii, 27g białka, oraz 61 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.11 za porcję. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka cebuli, sól koszerna, liście tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ostra Mięsna Lasagna, Mięsista Patelnia Lasagne, oraz Mięsista Lasagna Bolognese.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. masło 13 przez 9 przez 2-calowe naczynie do pieczenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Sos: w rondlu 2-litrowym roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodać mąkę i ubijać, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać ciepłe mleko, stale ubijając, aby zapobiec grudkom. Dusić na średnim ogniu, stale ubijając, aż sos będzie gęsty i gładki, około 8 minut (nie pozwól, aby mieszanina się zagotowała).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Zdjąć patelnię z ognia i dodać sery i gałkę muszkatołową. Mieszaj, aż sery się stopią i sos będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać prosciutto, 1 łyżka soli i 2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Napełnianie: na dużej patelni, rozgrzać olej i masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem, do smaku, i gotować, mieszając często do miękkości, o 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Dodać czosnek i gotować, aż aromatyczny, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
10
Dodać grzyby, rozmaryn i tymianek, doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą złote i płyn odparuje, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
11
Dodać 1 łyżkę soli i 2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
12
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
13
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal firmy do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
14
Odcedzić i odstawić.
15
Aby zebrać lasagne: Chochla 1/2 szklanki sosu na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
ChochlaChochla
16
Połóż 3 makarony na wierzchu. Łyżka 1/2 mieszanki grzybowej na wierzchu makaronu. Chochla 1 szklanka sosu na mieszaninie grzybów i położyć 3 więcej makaronu na wierzchu. Powtórz warstwy używając pozostałej mieszanki grzybowej, 1 szklanki sosu i pozostałych 3 makaronów. Polać pozostałym sosem i posypać 1 szklanką wędzonego sera mozzarella i 1/2 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
17
Skropić górę oliwą z oliwek i piec, aż top będzie złoty, a nadzienie będzie bulgotać około 35 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
18
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
19
Lasagne pokroić w kliny i podawać.

Składniki

2Batoniki toffi Heathświeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej, w razie potrzebyświeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej, w razie potrzeby2Batoniki toffi Heathświeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej do przyprawświeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej do przypraw8krewetki i żyłkiMasło do smarowania naczynia do pieczeniaMasło do smarowania naczynia do pieczenia1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekane świeże liście rozmarynuposiekane świeże liście rozmarynu23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekane świeże liście tymiankuposiekane świeże liście tymianku3goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1szczyptaSzczypta mielonej gałki muszkatołowejSzczypta mielonej gałki muszkatołowej2Batoniki toffi Heathsól koszerna, plus dodatkowo, w razie potrzebysól koszerna, plus dodatkowo, w razie potrzeby9makaron lasagne o Smaku szpinaku lub zwykłymakaron lasagne o Smaku szpinaku lub zwykły9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepłe pełne mlekociepłe pełne mleko6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.różne grzyby, takie jak cremini, shiitake i button, ćwiartowaneróżne grzyby, takie jak cremini, shiitake i button, ćwiartowane33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)8krewetki i żyłkiOliwa z oliwek, do skropieniaOliwa z oliwek, do skropienia1( bakłażany)cebula posiekanacebula posiekana571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 szklanki tartego parmezanu1/2 szklanki tartego parmezanu2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.cienko pokrojone prosciutto, grubo posiekanecienko pokrojone prosciutto, grubo posiekane1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filiżanka rozdrobnionego wędzonego sera mozzarellafiliżanka rozdrobnionego wędzonego sera mozzarella33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolone w temperaturze pokojowejmasło niesolone w temperaturze pokojowej53 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolonemasło niesolone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn