Miękkie Tacos z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Za $2.14 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 9g tłuszczu i w sumie 363 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, kukurydzę, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 58%. Ten wynik jest dobry. Miękkie Tacos Z Indyka, Miękkie Tacos Z Indyka, oraz Indyk Paitan Ramen z chrupiącym indykiem i miękko gotowanym jajkiem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Na dużej patelni gotuj indyka i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Tacos w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Bodegan Aniello 006 Pinot Noir z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atrakcyjny blady rubinowy kolor. Z pięknymi aromatami czerwonych owoców, takich jak żurawina i truskawka, wraz z nutami róż i ziemistych minerałów. Okrągłe taniny i zwiększona mineralność, o pięknej strukturze i wykończeniu.