Miękka Polenta z grzybami i pietruszką

Miękka Polenta z grzybami i pietruszką
Miękka Polenta z grzybami i pietruszką może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,66 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, szalotki, gałązki tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest znakomite. Spróbuj Przegrzebki z polentą, grzybami, Sherry i natką pietruszki, Miękka Polenta z pieczarkami, oraz Miękka Polenta z grzybami leśnymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pieczarki podsmażamy w gorącym oleju z pestek winogron na dużym ogniu, aż do lekko karmelizowanego. Zmniejszyć ogień do średniej-wysokiej; dodać szalotki, czosnek i tymianek. Gotować 3 minuty lub aż szalotki są przezroczyste. Natkę pietruszki wymieszać z 3 składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2
Podawać na miękkiej Polencie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn