Miód-Przyprawa Acorn Squash
Miód-przyprawa Acorn Squash jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka miodu, masła, zmielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jabłko-Przyprawa Acorn Squash, Polędwica wieprzowa natarta przyprawą z dynią Żołędziową, oraz Miód orzech Acorn squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć miód, masło, sól, cynamon i imbir.
Pokrój squasha na pół; wyrzuć nasiona. Połówki squasha napełnij masłem.
Miejsce w 15. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia. Przykryć i piec w temperaturze 375° przez 1 godzinę lub aż squash będzie miękki. Odkryć; piec 10 minut dłużej lub do napełniania jest bąbelkowy.
Podawać cztery połówki squasha.
Odcedzić i wyrzucić mieszaninę masła z pozostałej kabaczki; zacieru. Przechowywać w lodówce squash do innego użytku.