Miód Balsamiczny Fasolka Szparagowa
Miód balsamiczny fasolka szparagowa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 52 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ocet balsamiczny, czosnek, cebula w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj Fasolka szparagowa z miodową musztardą Vinaigrette z "the fresh Honey Cookbook", Zielona Fasola Balsamiczna, oraz Fasolka Szparagowa Szkliwiona Balsamicznie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać fasolę i blanszować je przez 2 minuty. Natychmiast wyjmij fasolę z wody i dodaj ją do łaźni lodowej, aby zatrzymać proces gotowania.
W dużym rondlu rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Dodać czosnek i fasolkę szparagową. Przykryć i gotować przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie wymieszać z octem, miodem, cebulą w proszku, solą i pieprzem do smaku. Gotować do pożądanego stopnia doneness, o 4 do 6 protokół.
Przenieść fasolę do miski i służyć.