Meyer naleśniki cytrynowo-malinowe
Meyer Lemon and Raspberry Crepes może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 10g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, maliny, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 77 osób. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Naleśniki z bitą cytryną Ricotta, Meyer Lemon rumianek Suzette naleśniki z jogurtem greckim, oraz Babeczki Meyer Cytrynowe Malinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze umieścić wszystkie składniki krepy z wyjątkiem dodatkowego masła. Przykryć; zmiksować na gładką masę. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny i do 24 godzin.
W średniej misce, beat Meyer Lemon Chantilly Cream składniki z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż szczyty tworzą. Okładka; przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Jeśli ciasto się oddzieliło, wymieszaj przed użyciem.
Ciepło 6 - do 7-calowy lub 9-do 10-calowy patelni na średnim ogniu. Przetrzyj patelnię z dodatkowym masłem. Aby krepa w małej patelni, wlać 3 łyżki ciasta na patelnię (jeśli używasz dużej patelni, użyj 1/4 ciasto puchar). Natychmiast przechyl i obróć patelnię, aby rozłożyć ciasto na dolnej powierzchni. Gotować do wyschnięcia górnej powierzchni. Poluzuj krawędź szpatułką; Odwróć krepę palcami. Gotować drugą stronę około 15 sekund. Włącz krepa z patelni na czysty ręcznik kuchenny do ostygnięcia. Powtórz z pozostałym cieście, wycierając patelnię z masłem w razie potrzeby i układając naleśniki jako smażone.
Aby podać od razu, naleśniki przykryć folią; ogrzać w rozgrzanym piekarniku 93°. W celu późniejszego podania naleśniki owinąć folią, umieścić w plastikowej torbie do przechowywania żywności lub zamrażarki i przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrażać do 2 miesięcy.
Aby służyć, umieść Meyer Lemon Chantilly Cream w ozdobnej torebce.
Umieść 1 krepę na raz na powierzchni roboczej. Wymieszaj krem w środku krepy. Złóż 1 stronę na śmietanie; złóż drugą stronę na górze. Naleśniki na talerzach; wierzch z malinami. Pozostały krem Chantilly przechowywać w lodówce.