Meyer Lemon Budino
Meyer Lemon Budino jest Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, sól, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Posiekana Sałatka z jarmużu z winegretem Meyer Lemon (z łatwym substytutem Meyer lemon), Konserwowane Budino Cytrynowe, oraz Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Frosting #SundaySupper.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło sześć 3/4-cup budyń kubki lub ramekins.
Połączyć 1/2 szklanki cukru, żółtka, mąka, sok z cytryny, i skórka z cytryny w dużej misce; ubijać, aż dobrze wymieszane.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka i sól w średniej misce, aż spieniony. Stopniowo dodawać pozostałe 2 łyżki cukru i ubijać, aż uformują się miękkie szczyty. Ubitych białek złożyć w mieszaninie cytrynowej w 2 dodatkach. Podzielić mieszaninę między przygotowane kubki kremu.
Na patelni umieścić kubki kremu.
Wlać tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dojść do połowy boków kubków kremu.
Piec budynie, aż topy są złote i wiosna z powrotem, gdy lekko dotknięte, o 30 protokół.
Podawać na ciepło lub na zimno z bitą śmietaną, w razie potrzeby.