Meyer Lemon Budino

Meyer Lemon Budino
Meyer Lemon Budino jest Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, sól, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Posiekana Sałatka z jarmużu z winegretem Meyer Lemon (z łatwym substytutem Meyer lemon), Konserwowane Budino Cytrynowe, oraz Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Frosting #SundaySupper.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło sześć 3/4-cup budyń kubki lub ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć 1/2 szklanki cukru, żółtka, mąka, sok z cytryny, i skórka z cytryny w dużej misce; ubijać, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
3
Ubij w mleku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka i sól w średniej misce, aż spieniony. Stopniowo dodawać pozostałe 2 łyżki cukru i ubijać, aż uformują się miękkie szczyty. Ubitych białek złożyć w mieszaninie cytrynowej w 2 dodatkach. Podzielić mieszaninę między przygotowane kubki kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
BudyńBudyń
CytrynaCytryna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
5
Na patelni umieścić kubki kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Wlać tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dojść do połowy boków kubków kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Piec budynie, aż topy są złote i wiosna z powrotem, gdy lekko dotknięte, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć kubki z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
9
Podawać na ciepło lub na zimno z bitą śmietaną, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn