Mexina Salsa Verde
Mexina Salsa Verde to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 25 kalorii. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Mieszanka cebuli, kolendra, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 613 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wiele osób naprawdę lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, oraz Easy Salsa Verde (Tomatillo Salsa) do puszkowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pomidory i jalapenos w garnku i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, i gotować, aż pomidory i jalapenos włączyć jasnozielone, o 15 protokół.
Dobrze odcedzić i wstawić do blendera z cebulą, sokiem z limonki, solą, pieprzem i kolendrą. Puree do pożądanej konsystencji i schłodzić.