Mexican-Style Ground Beef & Potato Bake
Mexican-Style mielona wołowina & Potato Bake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ore-Ida steam N ' mash cut russet ziemniaki, ser cheddar, mieszanka przypraw Taco Bell® taco i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Spróbuj Meksykańska zapiekanka z dynią i mieloną wołowiną, Mielona Wołowina Piec Spiralny, oraz Pieczenie Mielonego Makaronu Wołowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Brązowe mięso na dużej patelni. Tymczasem ziemniaki mikrofalowe zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, z wyjątkiem skrócenia czasu mikrofal do 5 minut.
Odcedzić mięso; powrót do patelni. Wymieszać mieszankę przyprawową.
Dodać śmietanę i ser; dobrze wymieszać. Delikatnie wymieszać ziemniaki.
Łyżka do naczynia do pieczenia 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania; wierzch z papryką.
Piec 20 min. lub aż do przegrzania.