Meksykański stek Torta może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 542 kalorie, 34g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 3,28 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz refried fasoli, sól czosnkowa, sałata, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Meksykańskie Hamburgery Torta, Meksykańska torta z fasolą refried i guacamole, oraz Stek Milanesa Torta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt. Doprawić stek solą czosnkową, pieprzem czarnym, kminkiem i pieprzem cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Cayenne
Pieprz Czarny
Sól Czosnkowa
Kminek
Stek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Stek z grilla na rozgrzanym grillu do średnio rzadkiego, około 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
Zdjąć z ognia do deski do krojenia i przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Folia Aluminiowa
4
Ustaw dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Obie połówki każdej rolki rozprowadzić majonezem. Brąz bułki, majonez-strona w dół, aż złoty, o 3 protokół. Rozgrzać fasolę w misce w kuchence mikrofalowej, około 1 minuty na wysokości i pokroić stek z polędwicy w cienkie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Polędwicy
Majonez
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozłóż cienką warstwę fasoli na dolnej połowie każdej rolki, warstwę ze stekiem, awokado, pomidorem i sałatą. Top z serem, w razie potrzeby, i zamknąć kanapkę z góry rolki.
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.