Mexican Steak Torta
Meksykański stek Torta może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 542 kalorie, 34g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 3,28 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz refried fasoli, sól czosnkowa, sałata, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Meksykańskie Hamburgery Torta, Meksykańska torta z fasolą refried i guacamole, oraz Stek Milanesa Torta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt. Doprawić stek solą czosnkową, pieprzem czarnym, kminkiem i pieprzem cayenne.
Stek z grilla na rozgrzanym grillu do średnio rzadkiego, około 5 minut na stronę.
Zdjąć z ognia do deski do krojenia i przykryć folią.
Ustaw dużą patelnię na średnim ogniu.
Obie połówki każdej rolki rozprowadzić majonezem. Brąz bułki, majonez-strona w dół, aż złoty, o 3 protokół. Rozgrzać fasolę w misce w kuchence mikrofalowej, około 1 minuty na wysokości i pokroić stek z polędwicy w cienkie paski.
Rozłóż cienką warstwę fasoli na dolnej połowie każdej rolki, warstwę ze stekiem, awokado, pomidorem i sałatą. Top z serem, w razie potrzeby, i zamknąć kanapkę z góry rolki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.