Mexican Pasta Bake
Mexican Pasta Piec może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 1 i kosztuje $10.34 za porcję. Jedna porcja zawiera 2516 kalorii, 161g białka, oraz 68 g tłuszczu. 59 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz makaron rigatoni, valley corn, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kukurydzę, można śledzić to danie główne z Candy Corn Pecan Pie jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Mexican Pasta Bake, Mexican Pasta Bake, oraz Mexican Pasta Bake.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. 4-litrowa zapiekanka.
Gotować wołowinę w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić.
Makaron ugotować i odsączyć w 4-ćwiartkowym holenderskim piekarniku zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Zwróć makaron do holenderskiego piekarnika. Wymieszać z wołowiną, kukurydzą, salsą i fasolą. Połowę masy makaronu łyżka do zapiekanki.
Posypać 2/3 szklanki sera. Łyżka pozostałej mieszanki makaronu do zapiekanki.
Umieść plastry pomidora na wierzchu.
Posypać pozostałym serem.
Przykryć i piec 35 do 40 minut lub aż gorące i ser topi.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.