Mexican Mole Rub

Mexican Mole Rub
Mexican Mole Rub może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 16 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi tę marynatę. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, papryka, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Mexican Mole Hot Dog, Mexican Mole Chili, oraz Mexican Mole Poblano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wodę i proszek espresso w małej misce, mieszając, aż espresso się rozpuści. Wymieszaj paprykę, kakao, kminek, oliwę z oliwek i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
PaprykaPapryka
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
KminekKminek
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn