Mexican Mole Chili
Przepis meksykański Mole Chili może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 28g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.81 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka fasoli, sól, kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mexican Mole Rub, Mexican Mole Hot Dog, oraz Mexican Mole Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej doniczce na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, 6-7 protokół.
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Dodać wołowinę i gotować, rozbijając łyżką, aż tylko gotowane przez, 5 protokół.
Dodaj kakao, chili w proszku, kminek, chipotle w proszku, sól, pieprz, i pokruszony czerwony pieprz, i gotować przez 1 minutę, aż pachnące.
Dodać paprykę, pomidory i fasolę i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zostanie wchłonięta, 40-45 minut.
Podzielić między 6 miski i udekorować kolendry, cebula, i śmietana, w razie potrzeby.