Mexican Hash Brown Babeczki Śniadaniowe
Mexican Hash Brown Breakfast Cupcakes to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz hash brązowe ziemniaki, śmietana, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 37%. Spróbuj Mexican Hash Brown Babeczki Śniadaniowe, Hash Brown Egg Breakfast, oraz Ciasto śniadaniowe z chrupiącą brązową skórką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. Spray 12 regularnych kubków muffiny z gotowania sprayu.
Ugotuj ziemniaki zgodnie z zaleceniami na pudełku, pomijając margarynę. Po zakończeniu umieścić w dużej misce.
Za pomocą tej samej patelni, gotować cebulę na średnim ogniu, aż miękka, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj cebulę, zielone chili i ser do ziemniaków w misce. Wymieszać z ubitymi jajkami. Mieszaninę podzielić równomiernie między kubki muffinek, po około 1/3 szklanki każda. Naciśnij w dół do kubków.
Piec 25 do 30 minut lub aż szczyty są złociste i chrupiące. Fajne 5 minut.
Podawać z awokado, śmietaną i kolendrą.