Przepis Mexican Cole Slaw jest gotowy w około 22 minuty i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ocet jabłkowy, cukier, nasiona selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mexican Cole Slaw, Meksykańska Cola Slaw (Bez Majonezu), oraz Sweet and Sour Cole Slaw-szukasz innego rodzaju cole slaw? Nie szukaj dalej dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.