Mexican Chocolate Loaf

Mexican Chocolate Loaf
Przepis meksykański Bochenek czekolady może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 50 minut. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 335 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Udaj się do sklepu i odbierz pakiet aktywnych drożdży, blanszowanych migdałów, żółtka jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Mexican Meat Loaf, Mexican Meat Loaf, oraz Mexican Tuna Loaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj Bochenek: wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2
Połączyć masło, migdały, cukier, kakao w proszku, żółtka jaj, cynamon, mąka i cayenne w maszynce i impuls do pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 10 na 18 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Rozłóż mieszankę kakaową na cieście, pozostawiając 1-calową granicę na jednym z długich boków.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
5
Umyj czystą granicę wodą. Szczelnie rozwałkować ciasto w 18-calowy dziennik, toczenia w kierunku czystej granicy; szczypta szew do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Miejsce seam-side dół na blasze do pieczenia; przechowywać w lodówce do firmy, 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Przesuń pergamin z blachy do pieczenia i przeciąć dziennik na pół wzdłuż z nożem szefa kuchni. Przesuń z powrotem na blasze do pieczenia i szczypta jeden koniec wraz z wyciętych boków skierowanych w. Przekręć dwie połówki razem, przekraczając jedną na drugą kilka razy. Uszczypnij koniec razem, a następnie lekko podłożyć oba ściśnięte końce pod Bochenek. Przykryj Bochenek luźno folią i odstaw w ciepłym miejscu, aż będzie pulchny, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
8
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Odkryj bochenek i piec, obracając blachę do pieczenia w połowie, aż złoty kolor (termometr włożony do środka powinien zarejestrować 170 Stopni F do 175 stopni F), 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Połączyć cukier i cynamon w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ciepły Bochenek posmarować roztopionym masłem i posypać odrobiną cukru cynamonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
Ostudzić, a następnie posypać więcej cukru cynamonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
4
Ciepłe 1/2 szklanki wody i mleka w rondlu na małym ogniu, aż termometr rejestruje 100 stopni F do 110 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Zdjąć z ognia i posypać drożdże na wierzchu, a następnie posypać szczyptą cukru; odstawić, niezakłócony, aż spieniony, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
6
Roztopione masło, żółtko i wanilię ubić do mieszaniny drożdży, aż się połączą. W dużej misce ubić mąkę, pozostały cukier, sól i gałkę muszkatołową. Zrobić studnię w środku, następnie dodać mieszaninę drożdży i wymieszać drewnianą łyżką, aby uzyskać gęste i lekko lepkie ciasto. Wyłożyć na mąkę i ugniatać, aż będzie miękka i elastyczna, około 6 minut. Kształt w piłkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Posmaruj dużą miskę masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodać ciasto, obracając się do pokrycia lekko z masłem. Przykryć folią i odstawić do wyrośnięcia w temperaturze pokojowej, aż ciasto podwoi się w wielkości, około 1 godziny, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
9
Ciasto wyjąć z miski i krótko zagnieść, aby uwolnić nadmiar powietrza; ponownie uformować w kulkę i powrócić do miski. Lekko posmaruj duży kawałek folii i połóż go bezpośrednio na powierzchni ciasta. Przykryć miskę szczelnie folią i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn