Mexican Chicken & Rice

Mexican Chicken & Rice
Meksykański kurczak i ryż może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 423 kalorie, 36g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 2,01 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Mieszanka piersi z kurczaka, ryż instant, taco bellâ® & chunky salsa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak po meksykańsku z ryżem, Ryż meksykański z kurczakiem, oraz Kurczak po meksykańsku i"ryż" dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kurczaka w dużej patelni spryskane sprayem do gotowania; top z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Cały KurczakCały Kurczak
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wlać bulion wokół kurczaka w patelni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 10 min. lub dopóki kurczak nie zostanie ukończony (165F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wymieszać z ryżem, posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
RyżRyż
4
Dusić, pod przykryciem, na małym ogniu 5 min.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn