Mexican Chicken & Rice
Meksykański kurczak i ryż może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 423 kalorie, 36g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 2,01 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Mieszanka piersi z kurczaka, ryż instant, taco bellâ® & chunky salsa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak po meksykańsku z ryżem, Ryż meksykański z kurczakiem, oraz Kurczak po meksykańsku i"ryż" dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka w dużej patelni spryskane sprayem do gotowania; top z salsą.
Wlać bulion wokół kurczaka w patelni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 10 min. lub dopóki kurczak nie zostanie ukończony (165F).
Wymieszać z ryżem, posypać serem.
Dusić, pod przykryciem, na małym ogniu 5 min.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.