Mexican Black-Eyes
Mexican Black-Eyes is a bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Żółte uszy i czarne oczy Sukkotaż, Czarna Fasola Meksykańska, oraz Czarna Fasola Meksykańska.
Instrukcje
Ugotuj black-Eyed peas zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj posiekaną cebulę, zielona cebula, zielony pieprz, i czosnek; saute do miękkości.
Dodać groszek, ryż i dalej 8 składników do mieszanki cebuli; dobrze wymieszać. Mieszamy łyżką do 1 1/2-ćwiartkowej zapiekanki pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Posypać natką pietruszki. Aby służyć, mieszanka łyżka do poszczególnych potraw serwujących. W razie potrzeby umieść chipsy tortilla wokół krawędzi każdego dania i posyp pokruszonymi chipsami.