Mexican Berry Freeze
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich receptur, więc dać Meksykańskie jagody zamrożenie spróbować. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka jeżyn, sok z limonki, zinfandel i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Czekolada Berry Freeze, Jak zamrozić naleśniki, oraz Jak zamrozić lasagne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki (z wyjątkiem dekoracji) umieścić w blenderze i wirować, aż będzie bardzo gładka*.
Wlej mieszaninę do 3 schłodzonych szklanek i udekoruj świeżymi jagodami pokrojonymi w wykałaczki.
* Jeśli nasiona ci przeszkadzają, przepchnij mieszaninę przez drobny sitko z tyłu dużej łyżki.
Przekąska barowa: pieczone, solone pepitas (pestki dyni).
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
![Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir]()
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.