Mesquite Grillowana miecznik ze zwęgloną salsą pomidorową

Mesquite Grillowana miecznik ze Zwęglonymi pomidorami Salsa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 676 kalorii, 38g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz zwęgloną salsę pomidorową, sól i pieprz, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowany stek ze zwęgloną salsą pomidorową, Grillowany łosoś ze zwęgloną salsą pomidorową, oraz Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa.
Instrukcje
Zrębki moczyć w wodzie przez 1 godzinę; odcedzić. Tymczasem w dużym, płytkim naczyniu do pieczenia połącz sok z limonki z oliwą z oliwek i czosnkiem.
Dodać miecznik, doprawić solą i pieprzem; obrócić do okrycia. Przechowywać w lodówce przez 20 minut.
Rozpal grilla. Jeśli używasz węgla drzewnego, rozrzuć zrębki na węglach. Jeśli korzystasz z grilla gazowego, umieść chipsy w pudełku dla palaczy lub na 12-calowym kwadracie folii; złóż folię w 6-calowy kwadrat i poke 12 otworów w górze.
Umieść paczkę w pobliżu płomieni i podgrzej do momentu palenia. Lekko posmaruj ruszt olejem roślinnym. Grill miecznik aż tylko gotowane przez, o 4 minut na stronie.
Podawać ze Zwęglonymi pomidorami i ciepłymi tortillami z mąki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.