Mesquite Grillowana miecznik ze zwęgloną salsą pomidorową

Mesquite Grillowana miecznik ze zwęgloną salsą pomidorową
Mesquite Grillowana miecznik ze Zwęglonymi pomidorami Salsa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 676 kalorii, 38g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz zwęgloną salsę pomidorową, sól i pieprz, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowany stek ze zwęgloną salsą pomidorową, Grillowany łosoś ze zwęgloną salsą pomidorową, oraz Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa.

Instrukcje

1
Zrębki moczyć w wodzie przez 1 godzinę; odcedzić. Tymczasem w dużym, płytkim naczyniu do pieczenia połącz sok z limonki z oliwą z oliwek i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Dodać miecznik, doprawić solą i pieprzem; obrócić do okrycia. Przechowywać w lodówce przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
MiecznikMiecznik
3
Rozpal grilla. Jeśli używasz węgla drzewnego, rozrzuć zrębki na węglach. Jeśli korzystasz z grilla gazowego, umieść chipsy w pudełku dla palaczy lub na 12-calowym kwadracie folii; złóż folię w 6-calowy kwadrat i poke 12 otworów w górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Umieść paczkę w pobliżu płomieni i podgrzej do momentu palenia. Lekko posmaruj ruszt olejem roślinnym. Grill miecznik aż tylko gotowane przez, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
MiecznikMiecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Podawać ze Zwęglonymi pomidorami i ciepłymi tortillami z mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Z MąkiTortilla Z Mąki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn