Mesclun z glazurowanymi orzechami pekan, kozim serem i winegretem z musztardy Dijon

Mesclun z glazurowanymi orzechami pekan, kozim serem i winegretem z musztardy Dijon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Misclun z przeszklonymi orzechami pekan, kozim serem i winegretem z musztardy Dijon. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Ten przepis służy 6. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka szalotki, pieprz, połówki orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mieszana Zielona sałatka z pekanami, kozim serem i miodowo-musztardowym winegretem, Grillowana Sałatka z kurczaka z brzoskwiniami i miodem z kozim serem i orzechami pekan, oraz Klonowa fasolka szparagowa z boczkiem, kandyzowanymi orzechami pekan i kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób Pekan: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem. W małej misce, wrzucić pekan z syropem klonowym i soli, aż równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozprowadzić pekan w jednej warstwie na jednej z przygotowanych blach do pieczenia. Piecz, aż syrop będzie energicznie bulgotał, około 5 minut. Natychmiast zeskrobać pekan na drugą przygotowaną blachę do pieczenia i rozłożyć na jedną warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Ochłoń.
1
Połącz wszystkie składniki w małej misce i ubijaj, aby połączyć. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Włożyć zieleninę do dużej salaterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ubić ponownie vinaigrette, następnie stopniowo dodawać do zieleni, aż sałatka będzie odpowiednio ubrana.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodać kozi ser i polane pekan i wrzucić jeszcze raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowane Orzeszki PekanKandyzowane Orzeszki Pekan
Ser KoziSer Kozi
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn