Mesclun Greens z suszonymi figami i kozim serem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szalotkę, belgijskie liście endywii, kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Mesclun Greens z suszonymi figami i kozim serem, Sałatka Mesclun z kozim serem-nadziewane figi zawinięte w boczek, oraz Mieszane Warzywa Z Pekanami, Kozim Serem I Suszoną Żurawiną.
Instrukcje
1
Połącz szalotkę i następne 5 składników w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Zieleninę i kolejne 3 składniki równomiernie ułożyć na 6 talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
3
Posypać kozim serem i żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)