Merengón de fresas (kolumbijski deser bezowy truskawkowy)

Merengón de fresas (kolumbijski deser bezowy truskawkowy) może być właśnie deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 723 kalorie, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 547 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, cukier granulowany, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Deser Bezowy Rabarbarowy, Deser Wiśniowy Bezowy, oraz Deser Wiśniowy Bezowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 250º f stopni. Linia dwa małe, lub jeden duży, blachy do pieczenia z pergaminem i odstawić.
Białka umieścić w misce i mikserem elektrycznym, ubijać do uzyskania miękkich szczytów.Zwiększaj prędkość do wysokiej i stopniowo dodawaj cukier granulowany, około 3 łyżki na raz, dodaj sok z limonki i ubijaj, aż utworzą się sztywne szczyty. Białka powinny być jędrne, ale wilgotne. Od czasu do czasu zeskrobać po stronie miski.Połówkę bezy wyłożyć na przygotowaną blachę do pieczenia, spłaszczyć łopatką, upewniając się, że podstawa bezy nie jest zbyt cienka.
Truskawki umieść w misce z granulowanym cukrem do maceracji, aż beza będzie gotowa.
Bitą śmietanę ubić z wanilią i cukrem pudrem, aż będzie sztywna i puszysta.o montaż: za pomocą szpatułki rozłóż bitą śmietanę na bezę, dodaj truskawki, a następnie umieść drugą bezę na wierzchu.
Rozłóż kolejną warstwę kremu i dodaj resztę truskawek na wierzch.