Memphis wieprzowina i Coleslaw Sandwich
Memphis Pork and Coleslaw Sandwich to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 13 i kosztuje $2.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 91g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 812 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać musztardę, czosnek w proszku, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grill w stylu Memphis: kanapka z wędzoną wieprzowiną w połączeniu z niezagospodarowanym Cabernet Sauvignon, Coleslaw W Stylu Memphis, oraz Memphis musztarda Coleslaw pikantne i gorące!.
Instrukcje
Aby przygotować wieprzowinę, moczyć kawałki drewna w wodzie około 16 godzin; odcedzić.
Połącz paprykę i następne 6 składników (przez suchą musztardę); rezerwy 1 łyżka mieszanki papryki. Połowę pozostałej mieszanki papryki natrzeć na wieprzowinę.
Umieścić w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; zamknąć i przechowywać w lodówce na noc.
Wyjąć wieprzowinę z lodówki; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut. Pozostałą połowę mieszanki papryki natrzeć na wieprzowinę.
Połączyć reserved 1 mieszanka papryka łyżka, 1/3 Puchar octu, Worcestershire, olej, i piwo w małym rondlu; gotować na małym ogniu 5 minut lub aż ciepłe.
Wyjąć stojak do grilla; odstawić na bok. Przygotuj grill do pośredniego grillowania, podgrzewając jedną stronę do średnio-niskiej i pozostawiając jedną stronę bez ciepła. Utrzymuj temperaturę na poziomie 22
Przebić dno jednorazowej patelni z folii aluminiowej kilka razy czubkiem noża.
Umieść patelnię na rozgrzanej stronie grilla; dodaj połowę kawałków drewna do patelni.
Umieść kolejną jednorazową patelnię z folii aluminiowej (Nie przekłuwać patelni) na nieogrzewanej stronie grilla.
Wlać 2 szklanki wody na patelni. Wieszak na grill z natryskiem do gotowania; umieść stojak na grill.
Umieścić wieprzowinę na stojaku grillowym na patelni foliowej po nieogrzanej stronie. Zamknij pokrywkę; gotuj 4 i 1/2 godziny lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 170, delikatnie myjąc wieprzowinę mieszanką piwa co godzinę (unikaj szczotkowania mieszanki cukru).
Dodać dodatkowe kawałki drewna w połowie czasu gotowania. Wyrzucić pozostałą mieszankę piwa.
Wyjąć wieprzowinę z grilla. Owinąć wieprzowinę w kilka warstw folii aluminiowej i umieścić na patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 250 przez 2 godziny lub aż termometr zarejestruje 19
Odstawić, jeszcze zawinięte, 1 godzinę lub aż wieprzowina łatwo się rozsuwa. Rozpakować wieprzowinę; przyciąć i wyrzucić tłuszcz. Wieprzowinę rozdrobnić 2 widelcami.
Podczas pieczenia wieprzowiny, przygotować slaw.
Cebulę i kolejne 5 składników (przez 1/4 łyżeczki soli) połączyć w dużej misce.
Dodać kapustę i wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić 3 godziny przed podaniem.
Podawać wieprzowinę i slaw na bułkach z sosem Barbecue Memphis.