Memphis Slaw
Memphis Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 66 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka granulowanego czosnku, sól koszerna, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Memphis Dry Rub Ribers, Marlowe ' s of Memphis BBQ Dry Rub, oraz Sos Barbecue Memphis dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać brązowy cukier, sól koszerną, paprykę, suchą musztardę, oregano, świeżo zmielony czarny pieprz, granulowany czosnek, mieloną kolendrę i cebulę w proszku.
Ubić majonezem i octem, aż cukier się rozpuści.
Kapustę pokroić w grube plastry; pokroić w poprzek. Złóż kapustę, paprykę i czerwoną cebulę do mieszaniny majonezu, aż do pokrycia.
Odstawić na 1 godzinę przed podaniem, rzucając od czasu do czasu.