Melon i oliwka Mini szaszłyki z czarnym pieprzem miód

Melon i oliwka Mini szaszłyki z czarnym pieprzem miód wymaga około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 47 centów za porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka melona kantalupowego, grubego pieprzu, tymianku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, Sałatka z melona i ogórka z fetą, czarnym pieprzem i miętą, oraz Grillowane szaszłyki z krewetek z sosem musztardowo-koperkowym i sosem jogurtowym z czarnych oliwek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 24 mini szaszłyki bambusowe
Dla miodu: wymieszać miód, 1/4 szklanki wody, pieprz, tymianek i rozmaryn w małej patelni saute na średnim ogniu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez około 8 minut.
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia. Miód przecedzić do małej miski i odstawić podczas składania szaszłyków.
Dla szaszłyków: używając melonowego ballera, wyjmij 24 rundy ze obranego melona. Nawlecz każdy szaszłyk kulką melona, liściem bazylii, kulką mozzarelli, innym liściem bazylii i oliwką. Aby służyć, umieść szaszłyki na talerzu i skropić miodem.