Mellas Rodzina Jagnięcina Nadziewane Cukinia (Koosa)

Mellas rodziny jagnięcina nadziewane cukinia (Koosa) może być tylko głównym daniem szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,24 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 606 kalorii, 26g białka, oraz 35 g tłuszczu. 15 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, mielony cynamon, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Przystawka Czosnkowa Z Cukinią (Mutabbal Koosa), Koosa Libańska (Nadziewany Żółty Squash), oraz Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój każdą cukinię na pół i użyj cienkiego, ostrego noża, aby wydrążyć każdą sekcję, usuwając nasiona i pozostawiając okrągłą skorupę 1/2 cala.
Połącz pomidory z sokiem, pastą pomidorową, 3/4 szklanki wody i cynamonem w dużym, bezpiecznym piekarniku holenderskim. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu; gotować, aż gruby, o 20 protokół.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na małej patelni. Wymieszać cebulę; gotować do miękkości, o 5 protokół.
W dużej misce połącz ugotowaną cebulę, jagnięcinę, ryż, 2 łyżki oliwy z oliwek, 1/2 szklanki wody, suszoną miętę i sól.
Dobrze wymieszać. Lekko stuff jagnięciny mieszanki do wydrążonych sekcji cukinii.
Nadziewaną cukinię ułożyć w sosie pomidorowym.
Przykryć garnek i wstawić do nagrzanego piekarnika. Gotować, aż ryż będzie miękki, około 1 godziny. Jeśli sos jest bardzo cienki, gotować na wolnym ogniu do uzyskania pożądanej konsystencji. Aby służyć, pokroić w 1 cal rund i top z sosem pomidorowym.