Melba Brzoskwiniowa

Melba Brzoskwiniowa
Melba brzoskwiniowa wymaga z grubsza 50 minut od początku do końca. Za 84 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 351 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga soku z cytryny, brzoskwini, dżemu malinowego i lodów waniliowych. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Spróbuj Melba Brzoskwiniowa, Melba Brzoskwiniowa, oraz Melba Brzoskwiniowa dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małym rondelku zagotuj wodę i cukier. Dodaj sok z cytryny i wanilię. Zmniejsz ciepło do niskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Połóż połówki brzoskwini pokrojoną stroną do góry na patelni; gotuj przez 5-8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zdjąć z ognia. Schłodzić brzoskwinie w syropie przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
4
Usuń brzoskwinie łyżką cedzakową i umieść ściętą stroną do dołu w płytkim naczyniu. Przykryj i wstaw do lodówki na 2-4 godziny lub do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
W małej misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej podgrzewaj dżem malinowy przez 20 sekund; mieszaj, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MalinowyDżem Malinowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Połóż połówki brzoskwini pokrojoną stroną do góry w naczyniach deserowych. Na wierzch z lodami; skrop dżemem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
DżemDżem
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn