Melasa-Sosowany Kurczak Z Grilla

Melasa-Sosowany Kurczak Z Grilla
Melasa-Sosowany Kurczak z grilla wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 83 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz brązowy cukier, chili w proszku, melasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Potarte i Sosowane kurczaki z grilla, Żeberka wołowe z grilla z sosem Melasowo-Bourbonowym, oraz Kurczak Z Sosem Szparagowym.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 10 składników w małej misce; dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieść kurczaka na stojaku na średnich węglach (300 do 350). Grill, pod przykryciem, 15 minut lub do czasu zakończenia, toczenie i fastrygowanie często z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn