Melasa-Pieprz Schabowy
Melasa-pieprz schab jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.69 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka schab pieczony, olej roślinny, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Melasa i schab Cayenne, Schab pieczony powoli z melasą i glazurą balsamiczną, oraz Schab pieczony powoli z melasą i glazurą balsamiczną.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. natrzyj pieczeń na całej powierzchni pieprzem; doprawić solą.
Ciepły olej w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Miejsce pieczeń na patelni i gotować, obracając co 2 do 3 protokół, aż rumiane ze wszystkich stron, o 10 protokół łącznie.
Zdjąć patelnię z ognia, wlać melasę na pieczeń i włączyć pieczeń do pokrycia w melasie.
Umieść patelnię w piekarniku i gotuj do środka pieczenia 60° na natychmiastowym termometrze, 40 do 50 minut, fastrygując sokami z patelni raz lub dwa razy podczas pieczenia.
Przenieść pieczeń do deski do krojenia (najlepiej jeden z wargi do przechwytywania soków), namiot z folią i pozostawić na 15 minut. Odstawić patelnię z sokami.
Zdjąć Sznurek i pokroić w plasterki.
Dodaj zgromadzone soki na desce do krojenia do soków na patelni i podawaj z pieczeniem.