Melasa-Grillowana Polędwica Wieprzowa

Melasa-Grillowana Polędwica Wieprzowa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Melasa-Grillowana Polędwica wieprzowa może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać ocet jabłkowy, musztarda dijon, polędwiczki wieprzowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć ocet jabłkowy można śledzić to danie główne z ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe jako deser. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z grilla z melasą z granatu, Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem Barbecue kawowo-melasowym, oraz Cydr-Melasa Polędwica wieprzowa z gruszkami.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki i zmiksuj polędwiczki. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
2
Gotować, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350 stopni do 400 stopni) 20 minut lub aż termometr mięsa włożony do najgrubszej części rejestruje 160 stopni, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn