Melasa babci marszczy się
Melasa babci marszczy się jest bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 72 porcje z 145 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brązowego cukru, mielone goździki, melasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Melasa babci marszczy się, Melasa Marszczona, oraz Melasa Marszczona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz jajka, cukry, skracanie i melasę w dużej misce. W osobnej misce przesiać pozostałe składniki, z wyjątkiem dekoracji.
Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj; przykryć i dokładnie schłodzić.
Rozwałkuj ciasto na 1-calowe kulki.
Zanurz blaty w cukrze i umieść na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia, cukier-side up. Docisnąć lekko do góry widelcem, aby spłaszczyć.
W razie potrzeby posyp każde ciastko kilkoma kroplami wody, aby uzyskać bardziej trzeszczącą powierzchnię.
Piec w temperaturze 350 stopni przez 10 minut.