Meksykańskie warzywa z Queso

Meksykańskie warzywa z Queso
Meksykańskie warzywa z Queso to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać queso asadero, squash, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Prawdziwe Meksykańskie Queso-zrób prawdziwe queso, Meksykański Dip Queso, oraz Mexican Queso Dip Supreme.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i czosnek; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cukinię, żółty squash i chayote. Przykryć, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
ChayoteChayote
3
Dodać posiekaną jicama; przykryć i gotować 3 protokół. Wymieszać w pomidory, chili w proszku, kminek, cayenne, sól, i pieprz. Przykryć i niech gotować przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
JicamaJicama
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Zdjąć z ognia i wymieszać z rozdrobnionym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Nutą Philadelphia®, PodzieloneZ Nutą Philadelphia®, Podzielone
5
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćŚredni
Gotowe W28 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn