Meksykańskie warzywa z Queso
Meksykańskie warzywa z Queso to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać queso asadero, squash, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Prawdziwe Meksykańskie Queso-zrób prawdziwe queso, Meksykański Dip Queso, oraz Mexican Queso Dip Supreme.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i czosnek; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodaj cukinię, żółty squash i chayote. Przykryć, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, około 5 minut.
Dodać posiekaną jicama; przykryć i gotować 3 protokół. Wymieszać w pomidory, chili w proszku, kminek, cayenne, sól, i pieprz. Przykryć i niech gotować przez 2 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z rozdrobnionym serem.