Meksykańskie warzywa z Queso

Meksykańskie warzywa z Queso
Meksykańskie warzywa z Queso to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać queso asadero, squash, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Prawdziwe Meksykańskie Queso-zrób prawdziwe queso, Meksykański Dip Queso, oraz Mexican Queso Dip Supreme.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i czosnek; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj cukinię, żółty squash i chayote. Przykryć, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
ChayoteChayote
3
Dodać posiekaną jicama; przykryć i gotować 3 protokół. Wymieszać w pomidory, chili w proszku, kminek, cayenne, sól, i pieprz. Przykryć i niech gotować przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
JicamaJicama
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Zdjąć z ognia i wymieszać z rozdrobnionym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Nutą Philadelphia®, PodzieloneZ Nutą Philadelphia®, Podzielone
5
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćŚredni
Gotowe W28 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn