Meksykańskie torty weselne pistacjowo-wiśniowe
Pistacje i wiśniowe Meksykańskie ciasta weselne może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 80. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, sól, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Ślub. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Torty weselne pomarańczowe, Kardamonowe i pistacjowe, Ciasteczka Ślubne Wiśniowo-Pistacjowe, oraz Meksykańskie Torty Weselne.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 3 ciężkie duże blachy do pieczenia. Za pomocą miksera elektrycznego, beat 2 szklanki masła i 1 szklanka cukru pudru w dużej misce, aż lekkie i puszyste. Ubić wanilią i solą, następnie pistacjami i wiśniami. Za pomocą szpatułki wymieszaj całą mąkę (nie mieszaj ciasta).
Kształt ciasta przez obfite łyżki stołowepełnia się w owale w kształcie piłki nożnej.
Umieść na przygotowanych arkuszach, w odstępie 1 cala od siebie.
Piec ciasteczka, 1 arkusz na raz, aż DNA po prostu zacząć kolor, o 16 protokół. Schłodzić ciasteczka na arkuszach 10 minut przed powlekaniem.
Do średniej miski wlać dużą ilość cukru pudru. Pracując z 5 lub 6 ciepłymi ciasteczkami na raz, dodaj ciasteczka do miski z cukrem; delikatnie obróć, aby pokryć grubo.
Przenieś pliki cookie na arkusz papieru woskowanego. Powtórz, aby ponownie pokryć ciasteczka cukrem; całkowicie ostudzić. do ahead można zrobić 4 dni do przodu. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.