Meksykańskie Torty Weselne
Need a deser wegetariański? Meksykańskie ciasta weselne może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 120 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 34 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, mąkę, wanilię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Ślub. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Meksykańskie Torty Weselne, Meksykańskie Torty Weselne, oraz Polvorones (Meksykańskie Torty Weselne).
Instrukcje
W misce, z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, lub w robocie kuchennym, ubić lub wirować masło, 1/3 szklanki cukru pudru, i wanilii i mąki, aż gładkie i dobrze wymieszane. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Kształt ciasta na 3/4-calowe kulki i umieścić o 1 cal od siebie na masle lub gotowania pergaminu pokryte 12 - przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Piec w piekarniku 300, aż ciastka będą bladobrązowe, 15 do 20 minut; jeśli pieczenie więcej niż jednej patelni na raz, przełączanie pozycji patelni w połowie pieczenia.
Ostudzić na prześcieradłach przez 5 minut.
Pozostałe 1 1/3 szklanki cukru pudru umieścić w płytkiej misce. Delikatnie włącz ciepłe ciasteczka w cukrze, kilka na raz, a następnie Ustaw na stojakach do ostygnięcia. Po wystygnięciu ponownie posmarować ciastka cukrem pudrem.