Meksykańskie Torty Weselne
Need a deser wegetariański? Meksykańskie ciasta weselne może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 68 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, mąka, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Ślub wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykańskie Torty Weselne, Polvorones (Meksykańskie Torty Weselne), oraz Czekoladowe Meksykańskie Torty Weselne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i umieść stojak na środku piekarnika.
Umieść orzechy na blasze do pieczenia i piecz przez około 8 minut lub do lekko brązowego i pachnącego. Super. Gdy orzechy całkowicie ostygną, umieść je, wraz z 2 łyżkami (25 gramów) mąki z przepisu, w robocie kuchennym, wyposażonym w metalowe ostrze i przetwarzaj, aż zostaną drobno zmielone (ale nie Pasta).
W przypadku ciasteczek: w misce miksera elektrycznego (lub mikserem ręcznym) ubijaj masło i cukier, aż będą lekkie i puszyste (około 2 minut). Ubić ekstrakt z wanilii.
Dodać pozostałą mąkę i sól i ubić do połączenia. Wymieszaj orzechy. Przykryć i przechowywać w lodówce ciasto przez około godzinę lub do firmy.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
Uformuj schłodzone ciasto na 2,5 cm (1 cala) kulki i umieść je 2 cale (5 cm) od siebie na przygotowanych blachach do pieczenia.
Piec przez około 12-15 minut, lub do momentu, gdy krawędzie ciastek zaczną brązowieć.
Wyjąć z piekarnika i umieścić na stojaku z drutu do ostygnięcia na około 5 minut.
W międzyczasie umieść 1 szklankę przesianego cukru cukierniczego w misce. Weź jeszcze gorące ciasteczka i zwiń je w cukrze, po kolei.
Umieścić na stojaku z drutu do ostygnięcia. Możesz też po prostu umieścić cukier w sitku i przesiać cukier na wierzchu ciastek.
Przed przechowywaniem pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Może być przechowywany w szczelnym pojemniku przez kilka tygodni. Można toczyć lub przesiać ciasteczka w większej liczbie cukierników cukru przed podaniem.