Meksykańskie s ' mores
Meksykańskie s ' mores może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz cynamonowe krakersy graham, pianki, batony mlecznej czekolady i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj S 'mores-batony N-berry na Narodowy Dzień S' mores - 10 sierpnia, Pikantne meksykańskie przekąski Bisquick z meksykańskim Martini, oraz S ' mores dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brojler na ciepło. Rozbij krakersy na pół, tworząc kwadraty.
Umieść 8 kwadratów krakers na blasze do pieczenia i top każdy z marshmallow. Dusić aż pianki są dmuchane i lekko rumiane, o 1 1/2 protokół. Kanapka z kawałkami czekolady i pozostałymi krakersami.
Dodaj trochę zing do meksykańskich s 'mores dla dorosłych: Zastąp przyprawione tabliczki czekolady (spróbuj wersji z Vosges lub Green & Black' s) dla zwykłej mlecznej czekolady.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.