Meksykańskie Raviolis
Meksykańskie ravioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz częściowo odtłuszczony ser ricotta, okrągłe opakowania wonton, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Domowe ravioli {od podstaw}, Trzy Serowe Bazylia Raviolis, oraz Ravioli z kozim serem z pomidorami śliwkowymi i Hefeweizen Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj chorizo do gorącej patelni ustawić na średnim ogniu; gotować, mieszając, aż gotowane przez. Odstawić do ostygnięcia.
W dużej misce, wymieszać ricotta, queso asadero, kolendra, czosnek, kminek, i sól.
Umieścić chorizo w blenderze lub robocie kuchennym i pulsować, aż drobno zmielone.
Wlać połączone składniki do blendera i pulsować, aż dobrze wymieszane.
Umieść łyżeczkę nadzienia na opakowaniu wonton. Zanurz palec w wodzie i zwilż górną połowę krawędzi opakowania. Złożyć na pół i szczypta krawędzie do uszczelnienia. Odstawić i kontynuować napełnianie i uszczelnianie pozostałych opakowań.
Do garnka wrzącej wody dodać olej i około 1 łyżki soli. Delikatnie umieść raviolis w wodzie i gotuj, aż raviolis wypłynie na górę, około 6 minut.
Wyjąć do talerzy z rowkiem łyżką, i służyć zwieńczona sosem marinara.