Meksykańskie Parfaity Czekoladowo-Malinowe
Przepis meksykańska czekolada-Malina Parfaits może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz angel food cake, mielony cynamon, mleko sojowe czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Meksykańskie Parfaity Czekoladowo-Malinowe, Malinowe Czekoladowe Parfaity, oraz Czekoladowe Pianki Malinowe Parfaits.
Instrukcje
W średniej misce ubij mleko sojowe, pudding i cynamon trzepaczką, aż mieszanina zostanie zmieszana i zagęszczona.
Aby zmontować, łyżka 1/4 szklanki budyniu do każdego z 2 małych szklanek parfait lub przezroczystych szklanek.
Warstwa każda z połową ciasta, 2 łyżkami ubitej polewy i połową malin. Wierzch każdy z pozostałym budyniem i bitą polewą.
Dekoruj startą czekoladą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.