Przepis Meksykańskie nadziewane muszle makaronu może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 55 minut. Na $1.8 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 25g białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz SOS taco, mieloną wołowinę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańskie Nadziewane Muszle, Meksykańskie Nadziewane Muszle, oraz Meksykańskie Nadziewane Muszle dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350° F. Spray 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. Ugotować i odsączyć skorupki makaronu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Muszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
W 10-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa;odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wymieszać chili w proszku, Serek i 1/4 szklanki sosu taco do mieszanki wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Serek śmietankowy
SOS Taco
Wołowina
4
Podgrzać na średnim ogniu 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
5
Zdjąć z ognia.
6
Napełnić skorupki makaronu mieszaniną wołowiny, używając około 2 łyżek na każdą skorupkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Makaronu
Wołowina
7
Umieścić wypełnione muszle w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Makaronu
8
Resztę sosu taco zalać muszlami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Taco
Muszle Makaronu
9
Przykryć; piec 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Wyjąć naczynie z piekarnika; odkryć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Posypać serem i wiórkami kukurydzianymi na muszlach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Kukurydziane
Ser
Muszle Makaronu
12
Piec około 10 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
13
Skorupki makaronu udekorować kwaśną śmietaną i zieloną cebulą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.