Meksykańskie muszle makaronu mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka twarogu, oleju roślinnego, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Meksykańskie Nadziewane Muszle Makaronu, Meksykańskie Nadziewane Muszle, oraz Meksykańskie Nadziewane Muszle dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 8-calowy kwadratowy patelni z gotowania sprayu. Ugotować i odsączyć skorupki makaronu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Muszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
Tymczasem w rondlu nonstick 2-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dodać cebulę; gotować około 5 minut, często mieszając, aż chrupiące-miękkie. Wymieszaj fasolę, chili w proszku, serek śmietankowy i 1/4 szklanki sosu taco. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ser się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Serek śmietankowy
SOS Taco
Ser
Fasola
Cebula
4
Napełnij gotowane skorupki mieszaniną fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane Muszle Makaronu
5
Na patelni umieścić skorupy wypełnione bokami do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Pozostałe 1/2 szklanki sosu taco zalać muszelkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Taco
Muszle Makaronu
7
Przykryć i piec 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Posypać rozdrobnionym serem i wiórkami kukurydzianymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Rozdrobniony
Chipsy Kukurydziane
9
Piec ok. 10 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.