Meksykańskie Murzynki
Meksykańskie Brownies wymaga około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis od Foodnetwork ma 7 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, półsłodkie chipsy czekoladowe, przyprawę do ciasta z dyni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Meksykańskie Murzynki, Meksykańskie Murzynki, oraz Meksykańskie Murzynki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 13 przez 9-calową patelnię do pieczenia sprayem do gotowania. Umieść średnią szklaną miskę na garnku z gotującą się wodą.
Dodać chipsy czekoladowe i 1 łyżkę oleju rzepakowego. Często mieszaj, aż czekolada się rozpuści, a następnie zdejmij z ognia i pozostaw do ostygnięcia.
W dużej misce dodać cukier, jajka i wanilię.
Wymieszać, aż dobrze połączone i cukier się rozpuści, o 2 protokół. Mąkę przesiać, kakao w proszku, przyprawę do ciasta z dyni i chili w proszku.
Dodać do mieszaniny jaj i dobrze wymieszać, aż wszystko się połączy.
Dodać pozostały olej i wymieszać za pomocą elektrycznego miksera ręcznego do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać z roztopioną czekoladą i dobrze wymieszać.
Wlać do przygotowanej patelni i piec, aż wykałaczka wyjdzie czysta po włożeniu do brownie, o 30 do 35 protokół. Przed podaniem schłodzić i obsypać cukrem pudrem.