Meksykańskie Lody Czekoladowe

Meksykańskie Lody Czekoladowe
Przepis Meksykańskie Lody czekoladowe może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1663 kalorii, 23G białka, oraz 130 g tłuszczu każdy. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, cayenne, espresso w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Wiele osób robiło ten przepis, a 684 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Śmierć Lodami Czekoladowymi, No Churn Keto Chocolate Ice Cream, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream.

Instrukcje

1
W małym rondlu podgrzać szklankę śmietany (1 qt).
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Ubić w proszku kakaowym. Przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Ubijać, aż kakao w proszku zostanie dobrze włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Zdjąć garnek z ognia. Mieszać w czekoladzie, aż do całkowitego włączenia. 2 umieścić mieszaninę w metalowej misce i dodać pozostałą filiżankę śmietany. Ustaw tę miskę na większej misce do połowy wypełnionej lodowatą wodą, aby ją schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Umieścić sito siatkowe nad misą z mieszaniną czekolady.3 Umieść jedną filiżankę mleka, cukier, cynamon, sól, cayenne, espresso w proszku (lub kawy rozpuszczalnej) w rondlu i podgrzewaj, aż stanie się parny (nie wrzący), mieszając, aby włączyć przyprawy i rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Żółtka umieścić w średniej wielkości misce. Powoli wlewaj podgrzane mleko i mieszaj do żółtek, stale ubijając, aby żółtka były hartowane przez podgrzane mleko, ale nie gotowane przez nie. Użyj gumowej szpatułki, aby zeskrobać rozgrzane żółtka z powrotem do rondla.4 mieszaj mieszankę jajek mlecznych stale na średnim ogniu drewnianą łyżką, skrobając dno podczas mieszania, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje łyżkę, aby można było poprowadzić palcem po powłoce i nie uruchomić powłoki. Może to potrwać od 3 do 10 minut, w zależności od tego, jak gorący jest Twój palnik. Jeśli baza budyniowa nie pokrywa tylnej części łyżki, nie jest gotowa. Baza budyniowa pokrywa tylną część łyżki.5 Jak tylko mieszanina pokryje łyżkę, wyjąć ją z ognia i natychmiast przelać przez sito siatkowe do miski z mieszaniną kremu czekoladowego. (Sito jest tam, aby złapać wszelkie zsiadłe kawałki.) Wymieszać z mieszaniną śmietany.6
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Dodaj łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
8
Niech mieszanina ostygnie trochę w łaźni lodowej, a następnie schłodzić w lodówce, aż całkowicie schłodzone, kilka godzin lub na noc. Tuż przed ubijaniem dodać 2 łyżki brandy do mieszanki. Jest to opcjonalny krok, ale pomoże to utrzymać lody z coraz zbyt lodowaty, jeśli jest przechowywany poza jeden dzień. Jeśli planujesz jeść lody tego samego dnia, możesz pominąć ten krok. 7 ubijaj mieszankę w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta.Przechowywać lody w szczelnym pojemniku w zamrażarce przez kilka godzin przed jedzeniem. Lody będą dość miękkie wychodząc z maszyny do lodów, ale będą nadal twardnieć w zamrażarce. Jeśli przechowujesz go dłużej niż jeden dzień, może być konieczne odstawienie go na kilka minut, aby zmiękł przed próbą zgarnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia21
Magazyn