Meksykańskie Kanapki Z Grillowanym Serem
Meksykańskie kanapki z grillowanym serem mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz masło, chleb, N chunky salsa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Meksykańskie Kanapki Z Grillowanym Serem, Crockpot Pulled Pork + Beer Cheese Kanapki Z Grillowanym Serem, oraz Meksykański Ser Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Griddle ciepła do 177° lub ciepła 12-calowa patelnia na średnim ogniu. Na wierzchu 2 kromki chleba z serem; przykryć pozostałym chlebem.
W małej misce, wymieszać masło i mieszankę przypraw taco.
Rozłóż połowę mieszanki po jednej stronie każdej kanapki.
Umieścić kanapki, boki masłem w dół, na gorącej patelni.
Wierzch rozprowadzić pozostałą masłem. Gotować 5 do 7 minut, obracając raz, aż złoty kolor z obu stron i ser topi się.
Podawać z salsą jako dip.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.