Meksykańskie hamburgery z indyka z Pico de Gallo

Meksykańskie hamburgery z indyka z Pico de Gallo wymaga około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 33g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 24 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli selera, kolendry, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Meksykańskie hamburgery z indyka z Pico de Gallo, Pico De Gallo Quinoa Burgers, oraz Meksykańskie podstawy: Pico de gallo.
Instrukcje
W misce, wymieszać pomidory, 1/3 szklanki posiekanej cebuli, 2 z 4 ząbki mielonego czosnku, Serrano chile pieprz, sok z limonki, i kolendry. Wymieszać sól i pieprz do smaku i odstawić.
Zmielonego indyka ułożyć w misce.
Dodaj jajko, 1/2 cebuli, mielone, pozostałe 2 ząbki mielonego czosnku, kolendra, sól selera, chili w proszku, kminek, i posiekaną natkę pietruszki. Używając rąk, pracuj mieszaniną, aż wszystkie składniki zostaną równomiernie wymieszane. Uformuj mieszaninę na 4 paszteciki.
Podgrzać dużą, nieprzywierającą patelnię na średnie ciepło. Gotuj hamburgery z indyka przez 5 minut na stronę, lub aż nie będzie już różowy w środku i soki biegną jasne. Zmniejszyć ogień w razie potrzeby podczas gotowania.
Podawać z salsą Pico de Gallo.