Meksykańskie Hamburgery Z Indyka

Meksykańskie Hamburgery Z Indyka
Meksykańskie hamburgery z indykiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 460 kalorii, 28g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, tortille z mąki, sałatę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Spróbuj Meksykańskie Hamburgery Z Indyka, Meksykańskie Hamburgery Z Indyka, oraz Hamburgery Z Indyka Inspirowane Meksykiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Posmarować średnie naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, i podsmażyć cebulę, zielony pieprz, i czosnek 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
4
W małej misce, wymieszać salsę i 1/2 kukurydzy. W dużej misce wymieszać mieszankę cebuli z indykiem, przyprawą do taco i 2 łyżkami mieszanki salsy. Podzielić na 6 pasztecików i wcisnąć do bułki tartej lekko płaszcz ze wszystkich stron. Ułóż powlekane paszteciki w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Piecz paszteciki 10 minut w nagrzanym piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Odcedzić płyn z naczynia, obrócić paszteciki i rozprowadzić pozostałą mieszaniną salsy. Kontynuuj pieczenie 10 minut, do temperatury wewnętrznej 165 stopni F (75 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
7
Podgrzać tortille w kuchence mikrofalowej, około 30 sekund na wysokości. Zawiń gotowane paszteciki z indyka w rozgrzanych tortillach ze śmietaną i sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne Pikle, Do PodaniaKoszerne Pikle, Do Podania
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
8
Posypać pozostałą kukurydzą do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn