Meksykańskie hamburgery z indykiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 460 kalorii, 28g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, tortille z mąki, sałatę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Spróbuj Meksykańskie Hamburgery Z Indyka, Meksykańskie Hamburgery Z Indyka, oraz Hamburgery Z Indyka Inspirowane Meksykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Posmarować średnie naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, i podsmażyć cebulę, zielony pieprz, i czosnek 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
4
W małej misce, wymieszać salsę i 1/2 kukurydzy. W dużej misce wymieszać mieszankę cebuli z indykiem, przyprawą do taco i 2 łyżkami mieszanki salsy. Podzielić na 6 pasztecików i wcisnąć do bułki tartej lekko płaszcz ze wszystkich stron. Ułóż powlekane paszteciki w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Zęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Piecz paszteciki 10 minut w nagrzanym piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Odcedzić płyn z naczynia, obrócić paszteciki i rozprowadzić pozostałą mieszaniną salsy. Kontynuuj pieczenie 10 minut, do temperatury wewnętrznej 165 stopni F (75 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Zęby Przyrodzenia
7
Podgrzać tortille w kuchence mikrofalowej, około 30 sekund na wysokości. Zawiń gotowane paszteciki z indyka w rozgrzanych tortillach ze śmietaną i sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne Pikle, Do Podania
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
8
Posypać pozostałą kukurydzą do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona