Meksykańskie ciasto czekoladowo-solone karmelowe w kubku
Meksykańskie ciasto czekoladowo-solone karmelowe w kubku może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól, olej canolan, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Solone Karmelowe Ciasto Mleczno-Czekoladowe, Solone Ciasto Karmelowo-Czekoladowe Budyniowe, oraz Sernik Czekoladowy Solony Karmel.
Instrukcje
W misce wymieszaj mąkę, cukier, kakao w proszku, chipsy czekoladowe, proszek do pieczenia, 1 szczyptę soli, pieprz cayenne i cynamon.
Mleko, olej rzepakowy, jajko i ekstrakt wanilii ubić razem w osobnej misce; wymieszać z mieszaniną mąki. Lekko wcisnąć karmelki do soli koszernej.
Wlać ciasto do kubka bezpiecznego dla mikrofali; wierzch z solonymi karmelkami.
Gotować w kuchence mikrofalowej, aż do osiągnięcia pożądanej konsystencji, 75 do 100 sekund.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."