Meksykańskie ciasto czekoladowe z lukrem Mascarpone
Meksykańskie ciasto czekoladowe z lukrem Mascarpone to meksykański przepis, który serwuje 20. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. 286 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sodę oczyszczoną, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przyniesiona przez pieczoną Bree. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tort mrówkowy z polewą czekoladową Mascarpone, Espresso-ciasto czekoladowe z białą czekoladą-lukier Mascarpone, oraz Ciasto kawowo-czekoladowe z lukrem Mocha-Mascarpone.
Instrukcje
1
Umieść wszystkie suche składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać wszystkie płynne składniki.
3
Wymieszać, aż będzie gładka.
4
Spryskaj dwie 8-calowe patelnie sprayem do gotowania. Umieść kawałek pergaminu na dnie patelni i spryskaj ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Wlać ciasto do patelni ciasto.
6
Piec w nagrzanym 350-stopniowym piekarniku przez około 45 minut, lub aż wykałaczka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukierki W Czekoladzie
7
Niech ciasto ostygnie w patelniach przez 10 minut. Wyłącz je i ostudzić całkowicie.
8
Zrób lukier. Śmietanę ubijać do uzyskania sztywnych szczytów. W innej misce, ubić razem mascarpone, cynamon, wanilia, sól, i cukier. Delikatnie złóż bitą śmietanę do masy serowej.
Ciasto czekoladowe w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.