Meksykańskie Ciasteczka Ślubne
Meksykańskie ciasteczka ślubne wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz migdały, wodę, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ślub będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Meksykańskie Ciasteczka Ślubne, Meksykańskie Ciasteczka Ślubne, oraz Meksykańskie Ciasteczka Ślubne dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, śmietana masło i cukier. Wymieszać wanilią i wodą.
Dodać mąkę i migdały, wymieszać do wymieszania. Przykryć i schłodzić przez 3 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni.
Uformuj ciasto w kulki lub półksiężyce.
Umieścić na nieprzygotowanej blasze ciastek i piec przez 15 do 20 minut w nagrzanym piekarniku.
Wyjąć z patelni do ostygnięcia na stojakach z drutu. Gdy ciasteczka są chłodne, zawijaj w cukrze cukierniczym. Przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnym pojemniku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.