Meksykańskie Ciasteczka Z Cukrem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj meksykańskich Ciasteczek z cukrem. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka nasion anyżu, jaj, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Ciasteczka Z Cukrem Amiszu (Crisp Sugar Cookies), Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego, oraz Happy Sugar Cookie Day - Amish Sugar Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ubić skracanie do lekkości i puszystości.
Dodaj jedną szklankę cukru i nasiona anyżu.
Wymieszać do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodać jajka i dobrze wymieszać.
Dodaj mąkę, moc do pieczenia, śmietanę z kamienia nazębnego, sól i sok pomarańczowy.
Zagnieść ciasto na gładką masę. Na lekko posypanej mąką powierzchni zwiń do grubości 1/2 cala.
Wytnij za pomocą foremki do ciastek na różne kształty.
Piec do jasnobrązowego, 5-8 protokół.
Ciastka zwijamy w mieszaninie 1 szklanki cukru i 3 łyżek cynamonu jeszcze ciepłego.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."